Sand Idrettslag

VIKTIG MELDING - OLALØKKA ER STENGT F.O.M. ONSDAG KVELD 10.06. TIL LØRDAG MORGEN 13.06.20.

Postet av Sand Idrettslag den 10. Jun 2020

Olaløkka er stengt frem til lørdag 13.06.20 på morgenen.
Det pågår arbeid med spesialbehandling av banene.
Det skal ikke være noen form for ferdsel på banene eller på området i tidsrommet onsdag kveld 10.06.til lørdag morgen 13.06.20.
Det er viktig at alle informerer barna sine om at Olaløkka er stengt.
All trening og dugnadsarbeid torsdag og fredag utgår.

Innkalling til årsmøte i Sand Idrettslag 17.06.2020 kl. 19.30

Postet av Sand Idrettslag den 11. Mai 2020

Til medlemmene i Sand Idrettslag

Styret innkaller herved til årsmøte i Sand Idrettslag.

Årsmøtet avholdes 17.06.20 kl. 19.30 i Gymsalen på Olaløkka og gjennomføres i samsvar med de offentlige helsemyndigheters vedtak og anbefalinger i forbindelse med koronapandemien.

Adresse: Olaløkka Grendehus, Vilbergvegen 54, 2067 Jessheim.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 03.06.20 som er to uker før årsmøtet til Sand Idrettslag, postboks 364, 2051 Jessheim eller mailes til sandil.leder@outlook.com Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøte på vår webside www.sand-il.no og sendes til medlemmene pr. epost.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sand Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sand Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan kontaktperson for årsmøtet kontaktes på sandil.leder@outlook.com

Årsamøte legger grunnlaget for idrettslagets virksomhet og styrets arbeid. Alle som ønsker å være med på å bestemme hva idrettslaget skal gjøre, og hvordan det skal drives, bør delta på årsmøte.

Mal - forslag til sak for årsmøte.docx

Velkommen til årsmøte!

VIKTIG MELDING - STATUS KORONA VIRUS

Postet av Sand Idrettslag den 12. Mar 2020

Styret i Sand Idrettslag har besluttet å utsette årsmøte inntil videre som et kollektivt ansvar for å begrense spredning av korona viruset. Norges Idrettsforbund har gitt idrettslagene frist til utsettelse frem til 15. juni. Styret fortsetter å følge med i utviklingen av situasjonen og vil komme tilbake til medlemmene våre om ny dato for gjennomføring av årsmøte.

Fotballgruppa utsetter sitt årsmøte 16/3-20. Ny innkalling vil komme fra styret i fotballgruppa.

Fotballgruppen, Amerikansk Fotball og Taekwondo gruppen i Sand Idrettslag stopper alle sine treninger som følge av koronaviruset. Sykkelgruppen har foreløpig ikke startet organisert trening.
 Norges Fotballforbund har stanset all aktivitet frem til 30.04.20. Dette innebærer all form trening, samlinger og kampaktivitet.

Har du spørsmål ang. treninger/samlinger etc. bes du om å ta kontakt med din trener/lagleder for gruppen du er medlem i.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I SAND IDRETTSLAG 25. MARS 2020 KLOKKA 19.30

Postet av Sand Idrettslag den 24. Feb 2020

Til medlemmene i Sand Idrettslag

Innkalling til årsmøte i Sand Idrettslag 25.03.2020.

Styret innkaller herved til årsmøte i Sand Idrettslag.

Årsmøtet avholdes 25.03.20 kl. 19.30 i Kjellerstua på Olaløkka.

Adresse: Olaløkka Grendehus, Vilbergvegen 54, 2067 Jessheim.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 11.03.20  som er to uker før årsmøtet til Sand Idrettslag, postboks 364, 2051 Jessheim eller mailes til sandil.leder@outlook.com Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Velkommen til årsmøte!

Fakkel/lystog og julegrantenning 01.12.19.

Postet av Sand Idrettslag den 15. Nov 2019

Første søndag i advent skjer det spennende og koselige ting på Sand

Sand IL ønsker velkommen til julegrantenning

I år ønsker vi å starte adventstiden med fakkel- og lystog gjennom

Vilbergvegen og ber derfor alle om å møte opp

ved Dyreklinikken kl. 16.35

Utdeling av fakler til voksne, barna kan ha meg seg eget lys(ikke flammer)/hodelykt

Lystoget går samlet fra Dyreklinikken kl. 16.45 til Olaløkka

På Olaløkka vil alle få servert gløgg, saft og pepperkaker.

Det blir julemusikk, gang rundt juletre og vi håper nissen kommer i år også

Vi ønsker alle store og små hjertelig velkommen

til adventssamling 1/12-19.