Sand Idrettslag

Sand Idrettslag

Til alle medlemmer

Postet av Sand Idrettslag den 30. Jan 2019

Valgkomiteen er godt i gang med sitt arbeid med å sette sammen forslag til nye styremedlemmer til årsmøte i mars. I den anledning vil vi gjerne høre fra deg som er medlem om du har noen tilbakemeldinger til oss.


Som styremedlem i Sand-IL vil man jobbe med driften av idrettslaget. Man vil bistå de forskjellige idrettene, tilrettelegge for aktiviteter og rekruttering, være med på å bestemme hva som skal gjøres og prioriteres og ikke minst være med å påvirke hvilken retning og veivalg idrettslaget skal ta. Sand-IL går også inn i en viktig periode med en potensiell utbygging på Olaløkka som vil åpne opp en del videre muligheter.


Det er viktig for oss å ha et styre som representerer medlemmene, og vi legger særlig vekt på at alle aldre og kjønn skal være representert. Sitter du inne med meninger og en vilje til å bidra med å sørge for at Sand-IL fortsatt skal være et godt lag for barn, ungdom og voksne? Kunne du selv tenke deg å være med i det viktige arbeidet som gjøres i styret eller kjenner du kanskje noen som ønsker og har noe å bidra med? Da vil vi mer enn gjerne høre fra deg! Ta kontakt med valgkomiteens leder Ken Andre Mikkelborg på ken.andre.mikkelborg@bilglassgruppen.no eller telefon 902 99 244 for mer informasjon innen 10. februar.0 Kommentar

Oppdatering NFF treningssenter på Olaløkka

Postet av Sand Idrettslag den 30. Jan 2019

Det er sikker mange som er utålmodig i forhold til videre utvikling av Olaløkka, og oppstart i regi av Norges Fotballforbund (NFF).

Etter signering av intensjonsavtalen hadde vi håpet på en rask prosess, målet var at det skulle fremlegges en sak på Fotballtinget nå i mars.

Men for fotballforbundet er dette en stor investering, som må være nøye utredet og planlagt før man starter prosjektet.


NFF har derfor satt sammen et team med rådgivere og arkitekter, og planlegger å bruke 2019 til et forprosjekt som skal planlegge og få opp et godt kostnadsestimat.

Vi kommer til å være tett på dette arbeidet fra Sand IL sin side, slik at hovedstyre og fotballgruppene vet hvordan dette utvikler seg. Styret i Sand IL har pekt ut

Hans Petter Stensjøen som prosjektleder fra vår side, slik at vi kan følge med.


Ullensaker kommune ser på mulighetene for å kjøpe naboarealer ved Olaløkka, slik at anlegget får nødvendig areal for utviklingen. Dette håper vi også er klart i løpet av det nærmeste halvåret.


Vi kommer tilbake med mer informasjon på årsmøtet og her på FB når det er noe å melde.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline