Vi ser frem i mot ny sesong 2018/2019

Når snøen kommer holder vi nok på for det meste på Ola Løkka, Kjøsbakken, golfbanen. Nærmere info kommer

Vi har 20% rabatt på G-sport på treningsutstyr (gi beskjed at du kommer fra Sand IL)

Hvis du ikke er medlem i Sand IL i dag så er avgiften kr 300,- for enkelt medlemskap eller kr 450,- for familie medlemskap. Aktivitetsavgift for skigruppa er kr 500,- pr. medlem.

Hvis du ønsker å stå på en liste for å hjelpe til ved behov i ski gruppa så gi beskjed på mail ski@sand-il.no

Under kommer det en del infopunkter som alle bør sette seg inn i:

· Medlemskap: alle må melde seg inn i Sand IL, vi oppfordrer alle til å tegne familie medlemskap da dette blir billigere hvis dere er flere. Faktura på medlemskapet blir tilsendt. Er du/dere allerede medlem kommer det kun aktivitetsavgift fra skigruppa. Viktig at alle melder seg inn så fort som mulig, da vi vil kommunisere mest via e-mail og sms.

· Skigruppa har en aktivitetsavgift pr sesong på kr. 500. Årets sesong er fra oktober 2018 til mai 2019. Faktura blir tilsendt når medlemskapet blir registrert på nettet. Aktivitetsavgiften dekker løpende kostnader for deltagerne. Dette kan være innkjøp av smøring til skirenn (Sand IL sin smørekoffert), påmelding til skirenn utover karusell renn, subsidiering av deler av ski klær og subsidiering av årets snø trenings samling.

· Vi kan tilby Sand IL Ski trenigstøy og konkurransedress i eget design til meget hyggelige priser. Vi ser viktigheten og verdien for ungene av å være uniformert. Selvfølgelig har alle forskjellige behov for klær, derfor vil vi tilby alt fra luer, vester til hele treningsdresser og konkurranse dresser.

· Når snøen kommer vil vi beholde samme dag og treningstid, forhåpentligvis vil vi kunne trene fra Kjosbakken, men kanskje vi også må kjøre litt for å finne snø. Vi vil informere om dette når snøen kommer. Vi vil også komme med oversikt over karusell renn og skirenn som Sand IL Ski vil prioritere.