Orientering Kjoshytta

Postet av Sand Idrettslag den 21. Feb 2022

Vi i styret beklager på det sterkeste at vi ikke har kunnet åpne Kjoshytta i vinter. Tidligere i vinter fikk vi et brudd i strømledningen inn til  hytta som ligger under bakken. Vi hadde håpet å løse dette problemet til skisesongen startet, men vi må dessverre reparere  skaden når våren kommer. Hytta holdes derfor stengt denne vintersesongen.

Mvh Styret

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I SAND IDRETTSLAG 22.03.22. KL. 19.30

Postet av Sand Idrettslag den 21. Feb 2022

Til medlemmer i Sand Idrettslag

Styret innkaller herved til årsmøte i Sand Idrettslag.

Årsmøtet avholdes 22.03.22 kl. 19.30 i Kjellerstua på Olaløkka.

Adresse: Olaløkka Grendehus, Vilbergvegen 54, 2067 Jessheim.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 08.03.22. som er to uker før årsmøtet til Sand Idrettslag, postboks 364, 2051 Jessheim eller mailes til sandil.leder@outlook.com
Det ønskes at vedlagte mal brukes.
Mal-forslag til saker for årsmøte 2022.docx

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøte på vår webside www.sand-il.no og sendes til medlemmene pr. epost.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sand Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sand Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan kontaktperson for årsmøtet kontaktes på sandil.leder@outlook.com

Årsmøte legger grunnlaget for idrettslagets virksomhet og styrets arbeid. Alle som ønsker å være med på å bestemme hva idrettslaget skal gjøre, og hvordan det skal drives, bør delta på årsmøte.

Velkommen til årsmøte!

Det vil bli enkel servering😊

Julegrantenning 28.11.21.

Postet av Sand Idrettslag den 9. Nov 2021

Første søndag i advent ønsker Sand IL velkommen til julegrantenning

Vi starter adventstiden med fakkel- og lystog gjennom Vilbergvegen og ber derfor alle om å møte opp

ved gamle dyreklinikken kl. 17.30.

Utdeling av fakler til voksne, barna kan ha meg seg eget lys (ikke flammer)/hodelykt.

Lystoget går samlet fra gamle dyreklinikken kl. 17.45 til Olaløkka.

På Olaløkka vil alle få servert gløgg, saft og pepperkaker.

Det blir julemusikk og gang rundt juletre.

Vi håper nissen kommer i år også.

Vi ønsker alle store og små hjertelig velkommen til adventssamling

28/11-21.

Nytt kamsport tilbud i idrettslaget Ju-Jitsu og MMA

Postet av Sand Idrettslag den 7. Jun 2021

Sand Idrettslag tilbyr i dag Taekwondo, men vi utvider nå vårt kampsport tilbud med Ju-Jitsu og MMA.
Vår nye trener Fereidoun Soleimani har 40 års erfaring innen ulike typer kampsport og startet selv med Judo som 11 åring og har svart belte i judo, sport Ju-Jitsu og karate. Han har også vært trener for det tyrkiske landslaget sport Ju-Jitsu i 3 år.
Fereidoun er svært dedikert til kampsport og gleder seg til å lære bort sin erfaring innen sporten.
Vi er stolte av å ha med oss Fereidoun som ny trener til kamsporten vår i tillegg til Marco som har vært med i mange år fra før.

Treningene starter i uke 24, dvs. mandag 14/6-21 kl. 19-20 (Ju-Jitsu) og onsdag 16/6-21
kl. 19-20 (MMA) på Olaløkka i gymsalen.

Mandager 19.00-20.00 gymsalen Olaløkka:
Ju-Jitsu fra 10 år og oppover.

Onsdager 19.00-20.00 gymsalen Olaløkka:
MMA fra 15 år og oppover.

Ju-Jitsu trening gir utøvere kompetanse på selvforsvar- og kampteknikker. Innledningsvis læres blant annet riktige fallteknikker.

MMA står for Mixed Martial Art. Som navnet gir et inntrykk av tillater sporten at flere stilarter av kampsport er tillatt å bruke, noen eksempler er boksing, Ju-Jitsu, judo, muay thai, kickboksing og wrestling.

Ihht lokale smittevernsregler ifbm med Covid-19 er det ikke tillatt for de over 20 år å trene innendørs.
Idrettslaget må følge gjeldende regler slik at det fra oppstart mandag 14/6-21 vil kun være de opptil 20 år som kan delta på treninger.

Vi kommer tilbake med mer informasjon for innendørs treninger for de over 20 år så snart det foreligger ev. nye tiltak.

Vi ønsker eksisterende og nye medlemmer velkommen til trening neste uke. Bli med oss å spre nyheten til venner og bekjente om vårt nye treningstilbud i klubben.

Årsmøtedokumenter 2020

Postet av Sand Idrettslag den 27. Mai 2021

Årsmøtedokumenter er sendt ut til alle medlemmer på mail 27.05.21, disse vil også legges til i digital løsning.