Orientering Kjoshytta

Postet av Sand Idrettslag den 21. Feb 2022

Vi i styret beklager på det sterkeste at vi ikke har kunnet åpne Kjoshytta i vinter. Tidligere i vinter fikk vi et brudd i strømledningen inn til  hytta som ligger under bakken. Vi hadde håpet å løse dette problemet til skisesongen startet, men vi må dessverre reparere  skaden når våren kommer. Hytta holdes derfor stengt denne vintersesongen.

Mvh StyretINNKALLING TIL ÅRSMØTE I SAND IDRETTSLAG 22.03.22. KL. 19.30

Postet av Sand Idrettslag den 21. Feb 2022


Til medlemmer i Sand Idrettslag                                                                

Styret innkaller herved til årsmøte i Sand Idrettslag.

Årsmøtet avholdes 22.03.22 kl. 19.30 i Kjellerstua på Olaløkka.  

Adresse: Olaløkka Grendehus, Vilbergvegen 54, 2067 Jessheim.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 08.03.22. som er to uker før årsmøtet til Sand Idrettslag, postboks 364, 2051 Jessheim eller mailes til sandil.leder@outlook.com
Det ønskes at vedlagte mal brukes.
Mal-forslag til saker for årsmøte 2022.docx

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøte på vår webside www.sand-il.no og sendes til medlemmene pr. epost.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sand Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sand Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan kontaktperson for årsmøtet kontaktes på sandil.leder@outlook.com

Årsmøte legger grunnlaget for idrettslagets virksomhet og styrets arbeid. Alle som ønsker å være med på å bestemme hva idrettslaget skal gjøre, og hvordan det skal drives, bør delta på årsmøte.  

Velkommen til årsmøte!

Det vil bli enkel servering😊 

Med vennlig hilsen
Styret