Ny Web klar til bruk

Postet av Sand Idrettslag den 19. Okt 2014
Sand IL har en stund jobbet med den nye websiden, vi har valgt å publisere denne nå, slik at medlemmene kan ta i bruk siden allerede i høst. Arbeidet med siden fortsetter utover høsten og neste år, så du vil kunne følge med på forandringer fremover.

Planene fremover er og legge til egene sider for hvert enkelt lag, der kan de skrive egne nyheter, legge til bilder og opprette arrangementer. Det vil også komme opp en del infosider i topp menyen. Opplæring for web ansvarlige i de forskjellige lagene vil skje i starten av 2015.

Vi ønsker at dere skal bruke hashtaggen #sandidrett når dere tar bilder på instagram i forbindelse med Sand IL arrangementer. Det som er viktig å vite er at det er du som laster opp bildet som har annsvaret for bildet. Det betyr at du må være varsom med hvilke bilder du tagger. Spesielt med bilder der det er bilde av barn, er det bilder vi i sand mener ikke egner seg, så vil vi kontakte deg og be deg fjerne #sandidrett hasjtaggen fra bildet.

Spennende tider for sand fremover, vi gleder oss!
Bli Medlem i Sand IL

Postet av Sand Idrettslag den 19. Okt 2014

Vi ønsker deg velkommen til å melde deg inn i Sand IL. Det er ulike barn, voksne og familiemedlemskap. En eventuell aktivitetsavgift kommer i tillegg til medlemsavgiften.


Familie medlemskap koster kr. 600,-

Enkelt medlemskap voksen koster kr. 350,-

Enkelt medlemskap barn koster kr. 300,-

Du kan velge mellom: Fotball, Håndball, Ski og Sykkel.


Ønsker du/dere å stå som støttemedlem ønsker vi deg også velkommen.


Sand Senior 2015 (Oppdatert)

Postet av Sand Idrettslag den 17. Okt 2014
Sand IL satser friskere frem mot 2015, vi skal stille med 2 lag. A-Laget skal fortsatt spille i 7. Divisjon, mens vi starter opp Sand 2 som skal spille i 9. Divisjon. Senior gruppa vil trene og jobbe sammen som et lag. De beste 18 spillerne blir tatt ut til førstelagskamper.

Det vi håper er at dette skal gi kamp om alle plasser, slik at det alltid er de som møter på trening og presterer best som spiller kamper på førstelaget. Vi har god tro på at dette skal kunne gi resultater gjennom en lang sesong.

Vi starter opp med treninger i januar, treningene blir onsdag og søndag i idrettsparken fra 19:30 til

Trener/Lederteam 2015

Hovedtrener, Rune Martinsen
Ståle Hansen (Ass+Def)
Tony Avolio (Teknisk)
Werner Lien Hansen (2.lag+Keeper)

Lagleder, Terje Nygård
Ass, Elin Olsen
Ass, Svein Anders Skolt