Julegrantenning 2020 avlyst

Postet av Sand Idrettslag den 23. Nov 2020Som følge av de nye smittevernsrestriksjonene velger Sand Idrettslag å avlyse årets julegrantenning på Olaløkka søndag 29.11.20. 

Vi håper å få tent julegrana likevel, men vi samles ikke til feiring. 

Vi må ta et felles ansvar for å hindre ytterligere smittespredning!

Mvh 

Styret
Sand IL Prosjekt banelys ferdig

Postet av Sand Idrettslag den 30. Sep 2020

Tirsdag kveld 29.0.20 ble lysene tent over banen på Olaløkka💡Tusen takk til fotballgruppa ved Roy Konterud og Terje Nygård for siste innspurt med finpuss og justering av lysene. Nå kan vi erklære lysprosjektet for ferdig etter de siste 6,5  timene med dugnadsarbeid på løkka i kveld😊. Dette ble vakkert❤️Nye banelys på Olaløkka

Postet av Sand Idrettslag den 10. Sep 2020

Helgen 04.09.-06.09.20 og 09.09.20 har ildsjeler fra fotballgruppa arbeidet seg gjennom en tøff og utfordrende dugnad på Olaløkka. Nå er stolper og nye banelys montert på 11er banen. Nå venter vi på elektriker fra Tekoda som kommer i uke 38 og sørger for at vi får lys på banen. 
Vi vil rette en stor takk til følgende som deltok på dugnaden :
Skedsmo Bud og Vare som sponset oss med kranbil og mannskap; Vidar Hansen og Tommy Hansen.

Joachim Hagen, Roy Konterud, Rune Martinsen , Ole M Rundberg , Martin
Fjeldberg , Petter Drugli , Jaran Karlsen , Eivind Borgeteien, Marius Kloppen, Kyrre Johansen og Terje Nygård. 

Vi gleder oss til å forlenge fotballsesongen på eget anlegg utover høsten. Oppstart fotball 6 åringer

Postet av Sand Idrettslag den 9. Sep 2020

Tirsdag 08.09.20 hadde fotballgruppa informasjonsmøte om oppstart fotball for 6 åringene. Tilsammen ble det etablert 1 oppmann og 3 trenere på 2 lag for 2014/15 kullet. Vi ønsker dere alle velkommen til klubben vår!Velkommen til informasjonsmøte for oppstart fotball for 6 åringer 8/9-20 kl. 17.30 på Olaløkka

Postet av Sand Idrettslag den 4. Sep 2020

Har du barn i 1. trinn som ønsker å spille fotball?
Fotballgruppa i Sand Idrettslag ønsker velkommen til informasjonsmøte på Olaløkka tirsdag 8/9-20 kl. 17.30 for å informere om oppstart for 6 åringer. Vel møtt😊

Har du barn på annet trinn som ønsker å starte med fotball, kontakt fotballgruppa vår for å komme i gang⚽️

Følg oss gjerne på https://www.facebook.com/sand.idrettslag

Mvh

Fotballgruppa
Ny skate- og scooterpark på Olaløkka klar til bruk 25.08.20.

Postet av Sand Idrettslag den 25. Aug 2020

Endelig er den nye skate- og scooterparken på plass på Olaløkka. Vi takker leverandøren vår Parkmiljø for et godt samarbeid i prosessen med å finne den perfekte parken for oss, til alle som har bidratt til spleisen og pengene vi har mottatt på LAM midler og tippemidler for å fullføre prosjektet, uten Idrettsrådet og avd. Park og Idrett i Ullensaker Kommune hadde det vært vanskelig å komme i mål med et så kostbart prosjekt. Vi håper dette etterlengtede nærmiljøtiltaket vil bli en suksess for våre barn og unge på Sand. Pga. koronasituasjonen i Norge og begrensninger på antall deltagere på offentlige arrangement vil den offisielle åpningen bli utsatt til det er forsvarlig å gjennomføre. 

https://www.parkmiljo.no/
Kjoshytta

Postet av Sand Idrettslag den 25. Aug 2020


 


Med tilskudd på 200 000 kr. i desember 2018 fra Sparebankstiftelsen fikk idrettslaget muligheten til å gjøre en stor oppgradering av Kjosytta. Det er tilbakelagt mye tid på organiseringen for å gjennomføre prosjektet, samt enormt med dugnadstimer fra frivillige i idrettslaget. Vi takker alle for innsatsen og Sparebankstiftelsen som tildelte oss midler slik at det ble mulig for oss å gjennomføre prosjektet. Vi gleder oss til å åpne hytta til vinteren og håper mange skiglade barn og voksne kommer innom for å varme seg på en kopp varm kakao.VIKTIG MELDING - OLALØKKA ER STENGT F.O.M. ONSDAG KVELD 10.06. TIL LØRDAG MORGEN 13.06.20.

Postet av Sand Idrettslag den 10. Jun 2020

Olaløkka er stengt frem til lørdag 13.06.20 på morgenen.
Det pågår arbeid med spesialbehandling av banene.
Det skal ikke være noen form for ferdsel på banene eller på området i tidsrommet onsdag kveld 10.06.til lørdag morgen 13.06.20.
Det er viktig at alle informerer barna sine om at Olaløkka er stengt.
All trening og dugnadsarbeid torsdag og fredag utgår.

Mvh

StyretInnkalling til årsmøte i Sand Idrettslag 17.06.2020 kl. 19.30

Postet av Sand Idrettslag den 11. Mai 2020

Til medlemmene i Sand Idrettslag            Styret innkaller herved til årsmøte i Sand Idrettslag.

Årsmøtet avholdes 17.06.20 kl. 19.30 i Gymsalen på Olaløkka og gjennomføres i samsvar med de offentlige helsemyndigheters vedtak og anbefalinger i forbindelse med koronapandemien.

Adresse: Olaløkka Grendehus, Vilbergvegen 54, 2067 Jessheim.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 03.06.20 som er to uker før årsmøtet til Sand Idrettslag, postboks 364, 2051 Jessheim eller mailes til sandil.leder@outlook.com Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøte på vår webside www.sand-il.no og sendes til medlemmene pr. epost.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sand Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sand Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan kontaktperson for årsmøtet kontaktes på sandil.leder@outlook.com

Årsamøte legger grunnlaget for idrettslagets virksomhet og styrets arbeid. Alle som ønsker å være med på å bestemme hva idrettslaget skal gjøre, og hvordan det skal drives, bør delta på årsmøte.  

Mal - forslag til sak for årsmøte.docx

Velkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen
Styret  VIKTIG MELDING - STATUS KORONA VIRUS

Postet av Sand Idrettslag den 12. Mar 2020

Styret i Sand Idrettslag har besluttet å utsette årsmøte inntil videre som et kollektivt ansvar for å begrense spredning av korona viruset. Norges Idrettsforbund har gitt idrettslagene frist til utsettelse frem til 15. juni. Styret fortsetter å følge med i utviklingen av situasjonen og vil komme tilbake til medlemmene våre om ny dato for gjennomføring av årsmøte. 

Fotballgruppa utsetter sitt årsmøte 16/3-20. Ny innkalling vil komme fra styret i fotballgruppa. 

Fotballgruppen, Amerikansk Fotball og Taekwondo gruppen i Sand Idrettslag stopper alle sine treninger som følge av koronaviruset. Sykkelgruppen har foreløpig ikke startet organisert trening.
 Norges Fotballforbund har stanset all aktivitet frem til 30.04.20. Dette innebærer all form trening, samlinger og kampaktivitet.

Har du spørsmål ang. treninger/samlinger etc. bes du om å ta kontakt med din trener/lagleder for gruppen du er medlem i.  

Mvh 

Styret INNKALLING TIL ÅRSMØTE I SAND IDRETTSLAG 25. MARS 2020 KLOKKA 19.30

Postet av Sand Idrettslag den 24. Feb 2020

Til medlemmene i Sand Idrettslag                                                                               

Innkalling til årsmøte i Sand Idrettslag 25.03.2020. 

Styret innkaller herved til årsmøte i Sand Idrettslag.

Årsmøtet avholdes 25.03.20 kl. 19.30 i Kjellerstua på Olaløkka.

Adresse: Olaløkka Grendehus, Vilbergvegen 54, 2067 Jessheim.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 11.03.20  som er to uker før årsmøtet til Sand Idrettslag, postboks 364, 2051 Jessheim eller mailes til sandil.leder@outlook.com Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøte på vår webside www.sand-il.no og sendes til medlemmene pr. epost.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sand Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sand Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan kontaktperson for årsmøtet kontaktes på sandil.leder@outlook.com


Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret