Til alle medlemmer

Postet av Sand Idrettslag den 30. Jan 2019

Valgkomiteen er godt i gang med sitt arbeid med å sette sammen forslag til nye styremedlemmer til årsmøte i mars. I den anledning vil vi gjerne høre fra deg som er medlem om du har noen tilbakemeldinger til oss.


Som styremedlem i Sand-IL vil man jobbe med driften av idrettslaget. Man vil bistå de forskjellige idrettene, tilrettelegge for aktiviteter og rekruttering, være med på å bestemme hva som skal gjøres og prioriteres og ikke minst være med å påvirke hvilken retning og veivalg idrettslaget skal ta. Sand-IL går også inn i en viktig periode med en potensiell utbygging på Olaløkka som vil åpne opp en del videre muligheter.


Det er viktig for oss å ha et styre som representerer medlemmene, og vi legger særlig vekt på at alle aldre og kjønn skal være representert. Sitter du inne med meninger og en vilje til å bidra med å sørge for at Sand-IL fortsatt skal være et godt lag for barn, ungdom og voksne? Kunne du selv tenke deg å være med i det viktige arbeidet som gjøres i styret eller kjenner du kanskje noen som ønsker og har noe å bidra med? Da vil vi mer enn gjerne høre fra deg! Ta kontakt med valgkomiteens leder Ken Andre Mikkelborg på ken.andre.mikkelborg@bilglassgruppen.no eller telefon 902 99 244 for mer informasjon innen 10. februar.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.