Innkalling til årsmøte i Sand Idrettslag 17.06.2020 kl. 19.30

Postet av Sand Idrettslag den 11. Mai 2020

Til medlemmene i Sand Idrettslag            Styret innkaller herved til årsmøte i Sand Idrettslag.

Årsmøtet avholdes 17.06.20 kl. 19.30 i Gymsalen på Olaløkka og gjennomføres i samsvar med de offentlige helsemyndigheters vedtak og anbefalinger i forbindelse med koronapandemien.

Adresse: Olaløkka Grendehus, Vilbergvegen 54, 2067 Jessheim.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 03.06.20 som er to uker før årsmøtet til Sand Idrettslag, postboks 364, 2051 Jessheim eller mailes til sandil.leder@outlook.com Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøte på vår webside www.sand-il.no og sendes til medlemmene pr. epost.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sand Idrettslag i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sand Idrettslag. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan kontaktperson for årsmøtet kontaktes på sandil.leder@outlook.com

Årsamøte legger grunnlaget for idrettslagets virksomhet og styrets arbeid. Alle som ønsker å være med på å bestemme hva idrettslaget skal gjøre, og hvordan det skal drives, bør delta på årsmøte.  

Mal - forslag til sak for årsmøte.docx

Velkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen
Styret  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.