Nye spillere signerer

Postet av Sand IL - Fotball den 19. Feb 2015

Da har vi fått 3 nye spillere til Sand-IL. Roy Konterud og Marcus Holmgren kommer fra EIF, mens Preben Sandvik gjør et lite comeback etter å ikke spilt fotball på noen år. Roy er både keeper og midtstopper, men vil bli satset på som keeper i Sand. Preben er forsvarsspiller av natur og vil krige om plassen i bakre firer. Marcus kan bekle kant og offansiv midtbane.

Her er hva spillerne selv har sagt om hvor de har spilt før, hvorfor de valgte Sand og målet for sesongen:

Roy: Tidligere har jeg spilt for Ull/Kisa, Eidsvoll Turn og EIF. Har blitt en del klubb-bytter etter at jeg forlot Ull/Kisa når jeg trente med A-laget der (det er nok det dummeste valget jeg har gjort). Grunnen er fordi jeg ikke har fått oppfølging på keepersiden og ikke funnet meg helt til rette. Det er også største grunnen til at jeg nå har valgt Sand. Det er en klubb jeg tror jeg kan finne meg godt tilrette i og ikke minst fordi det overraskende nok er god oppfølging på keepersiden. Opplegget Sand har passer meg også utmerket tidsmessig. Mitt mål for årets sesong er å ta et fast grep om keeperplassen og hjelpe sand til opprykk.

Preben: Den enaste klubben jeg har spellt for er Nesjar. Nesjar er en liten klubb i Larvik kommune. Jeg spellte fram te jeg var siste års junior. Da skada jeg meg og fløtta vekk og begynnte og studere i Trondheim, så blei aldri til at jeg begynnte på noe lag der. Jeg blir nå 26 og har ikke spellt siden jeg var 18-19. Målet mitt er først og fremst og få spelle fotball. Men jeg har også ambisjoner om å bli bedre enn det jeg var når jeg slutta. Jeg har en del konkrete ting jeg ska jobbe med, og det tror jeg kommer til og gjøre store forskjeller. Men først må jeg bygge opp kondiss og bli kjent med kula igjen. Jeg valgte Sand fordi Arild er en god kompis.
Marcus: Jeg har spilt for Eidsvold Turn og sist EIF. Jeg valgte Sand på grunn av at jeg føler at et større utviklingspotensiale enn EIF kunne tilby på sitt Junior/b-lag. Målet mitt for i år er å utvikle meg som spiller og gjøre sitt beste i alt av spill.


Vi ønsker alle 3 velkommne til klubben vår!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.