Ny milepæl for Sand IL

Postet av Sand IL - Fotball den 4. Mai 2015

Ny Milepæl
For første gang i historien stiller Sand IL med 2 lag på seniornivå. I morgen Tirsdag 5. Mai tar Sand 2 imot Løvenstad 2 til serieåpning i 9. divisjon på Olaløkka klokken 19:00.

Ettersom de fleste av spillerne fra fjorårets G16 lag tok steget rett opp til seniornivå etter fjorårets sesong, så valgte vi å stille med 2 seniorlag. Det som er ekstra gøy er at flere av de yngste spillerne nå melder seg på i kampen om en plass på laget i 7. divisjon og gjør en god figur der. Dette bidrar til at vi får en fin alders miks på både førstelaget og andrelaget og spillerne veksler på erfaringer og impulser. Sand IL ser positivt på fremtiden.

Om Kampen

Sand IL 2 - Løvenstad 2,
Kampstart: 1900
Olaløkka Stadion

Årets første kamp for Sand IL 2 er endelig her. Vi gleder oss utrolig mye og ser fram mot tidenes første kamp for Sands 2-lag.

Disse Starter Kampen:

I mål starter vi med Niklas, han får unge og lovende Terje Nygård og Dufset i midtforsvaret, samt Viktor og Vonk på høyre og venstre i forsvaret. På midtbanen spiller Wassengen, Arild, Palmi og Maggi og på topp har vi Hov og Holmgren.

Innbyttere: Rummelhoff, Løvås, Kim G, Marcin, Marco, Oliver

Vi håper mange kan møte opp på Olaløkka og heie fram Sand IL 2. Kiosken er åpen og supporterskjerf er til salgs der til 100,-

Vi ses på Løkka 19:00
Kommentarer

— Guest