Skirenn

Postet av Sand IL - Ski den 29. Mai 2015

Skirenn 2015 / 2016Skisessongen er i gang om ikke lenge og det er mange skirenn å velge mellom fremover. For våre løpere er det to grupper av skirenn, det er karusell renn og terminfestede skirenn.

Karusell renn: Rennene blir arrangert i ukedagene, vi kommer til å ha disse rennene sammen med Bjerke IL. På disse rennene får man premie for å delta på 3 av 4 renn. De ukene det er karusell renn har vi som regel ikke trening. Oversikt over disse rennene kommer på nyåret. Disse rennene må deltager betale selv.

Terminfestede renn: Rennene arrangeres av forskjellige klubber og er organisert av Norges Skiforbund. På disse rennene er det ofte litt mer proft opplegg, men for de små klassene er det bare lek og moro. Her deles det ut premier etter hvert renn, rennene arrangeres som regel i helgene. På disse rennene må man selv melde seg på elektronisk via Min idrett. Alle terminfestede renn betales av Sand IL, men kun hvis påmeldingen skjer innen påmeldingsfristen som gjelder arrangementet. Etteranmelding må dekkes selv av deltager


Hvilke renn vi stiller på kommer når det nærmer seg.


VIKTIG ANG SKIRENN:

For at ungene skal få en positiv opplevelse av å gå renn er det viktig at utstyret er i orden. Preparer og smør skiene slik at de fungerer bra. Rens skiene og legg på gli voks dagen før, festesmøring legges på på selve renndagen når dere vet temperatur og vær.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.